АЛФА-ХИМ ЕООД

“АЛФА-ХИМ” ЕООД е създадена през 2004 г. в град Разград. Организацията е с основен предмет на дейност производство, доставка, монтаж и сервиз на PVC и Алуминиева дограма, гаражни и интериорни врати. Фирмата има богат практически опит в областта на алуминиевите и пластмасови конструкции и се е утвърдила като добра и търсена на пазара.

Фирмата влага само материали на известни производители, доказали се във времето, каквито са ”REHAU“, "VIVA PLAST”, ”ALTEST”, „МСА”, „GRADDE”.

Производството на PVC и алуминиева дограма е организирано според класическа технология. “АЛФА-ХИМ” ЕООД разполага със собствен транспорт и собствена производствена база с всички необходими професионални машини, гарантиращи изпълнението на обектите в срок и отлично качество.

Фирмата е член на СДРУЖЕНИЕ БЪЛГАРСКИ ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ.

В борбата с конкуренцията “АЛФА-ХИМ” ЕООД залага на това, че в производството си влага само материали, чийто произход може да докаже и от утвърдили се във времето производители в съответствие с изискванията на БДС.

Във фирмата работят компетентни консултанти и технически специалисти, които проектират и предлагат оптималния вариант за изпълнение на възложените от нашите клиенти поръчки. Всяка една част от готовия ни продукт, притежава най-доброто съотношение между качество и цена.

Осъществяваната сервизна дейност е неделима част от основните процеси в дейността на нашата фирма и един от начините да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти.

Каталог


Изпрати запитване до АЛФА-ХИМ ЕООД

Оценка на услугите от АЛФА-ХИМ ЕООД

Открий фирмата, от която имаш нужда

Виж всички фирми